Het Kwispelaartje

 


Kwaliteit in plaats van kwantiteit!!
Bij Het Kwispelaartje wordt er met kleine groepen cursisten gewerkt. Hoe groter de groep hoe minder aandacht u en uw hond per les zullen krijgen en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Omdat we staan voor kwaliteit blijven de groepen dus klein.

Kennis is macht..
Een goede hondenschool geeft ook theorielessen. De theorie is de basis van alles. Hoe leert een hond? Hoe moet de dagelijkse omgang zijn? Hoe ben je een goede roedelleider? Welke verzorging heeft een hond nodig? Hoe zit het nou met straffen? Om een goede roedelleider te worden, moet je een beetje honds leren spreken. Als je begrijpt wat je hond je vertelt, en je snapt wat jij je hond onbewust verteld, is het veel makkelijker om probleemgedrag te voorkomen en op te lossen

Een puppycursus zoals hij bedoeld is..
Hoe krijg ik mijn pup zo snel mogelijk zindelijk. Hoe kom ik af van dat eten van straat. Wat doe ik als hij happerig is. Hoe zorg ik er voor dat hij straks rustig een paar uur alleen kan blijven? Zoveel vragen komen er op u af……in de puppycursus worden al deze vragen beantwoord. Daarnaast mogen de pups bij ons, in tegenstelling tot andere hondenscholen, ook lekker spelen met elkaar! Iedereen wil toch een sociale hond in de toekomst.

Cursus aan huis
Niet iedereen is in de mogelijkheid om naar de hondenschool toe te komen. Mensen met een lichamelijke handicap, honden met extreme wagenziekte, honden die niet bij andere honden kunnen, wisselende diensten, zo maar een paar redenen waarom Hondenschool Het Kwispelaartje ook de mogelijkheid biedt uw trainingen aan huis te ontvangen.

Team  het Kwispelaartje: 

 

Copyright 2017- 2020 Hondenschool Het Kwispelaartje | Algemene voorwaarden | Prijzen incl. 21% BTW