Het Kwispelaartje

 


Het trainen van honden was al vanaf jonge leeftijd een passie voor mij. Als klein meisje zeurde ik mijn ouders de oren van het hoofd om een hond maar helaas heeft dat nooit gewerkt. Ik vond mijn oplossing in het spelen met en trainen van de honden in mijn omgeving. Pas toen ik op mezelf ging wonen en mijn situatie het toeliet was het eindelijk zo ver. Splinter kwam in mijn leven en is daar bijna 15 jaar gebleven. Door Splinter raakte ik pas goed verslaafd aan de hondensport en het is dan ook dankzij hem dat ik uiteindelijk besloot ALLES te willen leren over het opvoeden en trainen van honden. Van pup tot aan agressieve puber!

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij O&O, opleidingscentrum Barneveld, Canine Behaviour Center in Engeland, D.O.G. en ik heb ik net de nieuwste opleiding op het gebied van hondentrainen afgerond van” Annorlunda Opleidingen voor Hondenprofessionals” Daarnaast doe ik gewoon voor de fun voor de tweede keer een opleiding voor Kynologisch Gedragstherapeut, dit keer bij bij Happytails. Ik heb vele scholingen gevolgd onder andere van Ian Dunbar en Ray Coppinger en Claudia Fugazza die wereldwijd bijdragen aan nieuwe inzichten in het werken met honden.

Ik kan wel stellen dat ik verslaafd ben aan leren over honden. Ook de drie honden die na Splinter zijn gekomen (Jaeda, Myra en Banner) hebben bijgedragen aan die verslaving. Er zijn maar zeer weinig sporten waaraan ik niet heb deelgenomen met één van mijn honden. Er is dus veel kennis op de hondenschool, die ik en mijn team heel graag aan u uitdragen!

Copyright 2017- 2020 Hondenschool Het Kwispelaartje | Algemene voorwaarden | Prijzen incl. 21% BTW